Snabba leveranser! Handla tryggt med Klarna!

Fri frakt vid köp av 599kr! Alltid 14 dagars öppet köp!

Välkommen till Pinknblue.se

Dop, Babyshower & Baby presenter

Här hos oss hittar du färdiga blöjtårtor av olika slag, presentkorgar fyllda med baby produkter, färdiga presenter som du kan ge bort på babyshowern, barndopet, föräldrar ledigheten, till nyblivna föräldrar eller som en gåva till en nära vän. Vi erbjuder även att skicka present direkt till mottagaren utan extra kostnad, detta gör du när du slutför din beställning.

Vi vill kunna erbjuda våra kunder möjligheten att köpa fina och unika presenter till nyfödda babyn, till nyblivna föräldrarna eller till den perfekta baby showern, dopet eller barnkalaset!
Vårt mål är att du som kund ska ha många möjligheter att hitta den perfekta gåvan eller presenten till den unika skapelsen.  Vi strävar efter att ha stort utbud av presentartiklar till det nyanlända barnet och dess föräldrar.
 
Vi erbjuder blöjtårtor, färdiga baby gåvor samt fina handvirkade barnvagnar och presentkorgar inpackade med filtar, gosedjur, nappflaskor, fina fotoramar och hygienartikar fulla med speciella första gången gåvor och baby nödvändigheter. Tanken är att detta ska vara en minnessak som kommer att pågå långt efter att barnet växer upp.


En blöjtårta kanske inte är det mest glamorösa av gåvor för att ta emot när du väntar barn, men däremot kanske det mest nödvändiga om inte nödvändigast. Här på Pinknblue.se skapar vi vackra dekorativa blöjtårtor som innehåller många nödvändigheter för den nyfödda babyn. Oavsett om det är en klassisk blöjtårta toppad med ett bedårande mjukdjur, en enkel socka eller fina baby skor, så har vi det täckt för varje budget.


Baby shower blir mer och mer populärt i Sverige, familj och vänner som samlas för att "duscha" den blivande modern med gåvor, rådgivning och lite välbehövlig uppmuntran de sista veckorna före barnets ankomst. En baby gåva från oss är den perfekta gåvan för ett sådant tillfälle.
En Blöjtårta är också det perfekta valet för att skicka din manliga eller kvinnliga kollega ut på föräldraledigheten, när du helt enkelt inte kan hitta den perfekta presenten, ge dem det viktigaste.
Buketter är inte längre accepterat på sjukhus så varför inte hälsar den nya bebisens ankomst med en av våra babygåvor, fyllda med rullade babykläder, nappflaskor, nappar, handdukar och mycket mer.
Hoppas just du hittar något i våran shop, eller du kanske själv väljer att dekorera din egen gåva med något ur vårat sortiment.Hjärtliga hälsningar pinknblue.se


Företagsnamn: PNB webbshop
Orgnr : 8007100632
Adress :Lönngatan 60A BOX 223 21449 Malmö eller är
E-Mail: kundservice@pinknblue.se